Dom Bonaventura Ubach PDF

Upgrade6a.es Dom Bonaventura Ubach Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Dom Bonaventura Ubach con upgrade6a.es. Lea el PDF de Dom Bonaventura Ubach en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dom Bonaventura Ubach y otros libros de Romuald M. Diaz I Carbonell.

La biografia del pare Ubach és la d’una personalitat vigorosa, inconfusible, forjada durant els seus seixanta anys de vida monàstica, que són alhora seixanta anys de lliurament a l’estudi de la Bíblia.L’home Bonaventura Ubach sobresurt pels seus trets característics com són la constància i voluntat de ferro que li permeten de realitzar una tasca cabdal i enorme, el culte a l’amistat, el caràcter amb un punt de cautela i d’ingenuïtat. En el monjo, hi veiem l’esperit profundament religiós, observant, ple de caritat, pare venerable. La labor ingent, a la qual es lliura des de jove, el porta a esdevenir un biblista considerat a tot el món científic de la nova escola.L’autor ens mostra un P. Ubach treballador, els estris de treball apariats damunt del camell a punt de travessar el desert, isolat de la resta del món i víctima dels paranys dels beduïns. Ni les successives guerres —europees, espanyola, palestinenca— no podran ajornar ni fer-lo desistir de la seva labor.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,15 MB
FECHA
2012
AUTOR(A)
Romuald M. Diaz I Carbonell
NOMBRE DEL ARCHIVO
Dom Bonaventura Ubach.pdf
ISBN
9788498835052
DESCARGAR LEER EN LINEA

Dom bonaventura ubach. - DÍAZ I CARBONELL, ROMUALD M ...

Libro Dom Bonaventura Ubach, ROMUALD M. DIAZ, ISBN 9782163219628. Comprar en Buscalibre - ver opiniones y comentarios. Compra y venta de libros importados, novedades y bestsellers en tu librería Online Buscalibre España y Buscalibros.

Dom Bonaventura Ubach - CORE

La escuela de arqueología del Mediterráneo Oriental que no pudo ser. Aproximación a la figura de Josep Gibert i Buch
LIBROS RELACIONADOS