Gosadies PDF

Upgrade6a.es Gosadies Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Gosadies con upgrade6a.es. Lea el PDF de Gosadies en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Gosadies y otros libros de Carme Andrade.

"La Bellesa és la gran protagonista de Gosadies, una bellesa que brota de l’ànima de l’autora, en un estat d’inspiració permanent amb les essències de la vida, i que fa beure al lector un meravellós còctel d’emocions, amb sorpreses incloses, amb l’ús de recursos literaris múltiples i un ús genial de la metàfora. L’autora es belluga pel món literari com un peix sota l’aigua, però un peix de peixera, és clar, un petit peix de colors que frisa per nedar a mar obert…Parla, des d’una visió introspectiva, de coses que ens passen a la vida i ho fa amb la subtilesa de qui camina pràcticament sense trepitjar el terra, gairebé levitant. A més, gairebé a cada relat sempre hi ha algú – ella mateixa– que observa amb gaudi –ben bé assaborint el moment present– allò que està passant…"

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,37 MB
FECHA
2016
AUTOR(A)
Carme Andrade
NOMBRE DEL ARCHIVO
Gosadies.pdf
ISBN
9788494538117
DESCARGAR LEER EN LINEA

La casa del racó: d'octubre 2016

www.andreusotorra.com

La casa del racó: Gosadies

S'han trobat massa resultats. Només es mostren les primeres 2.000 paraules (de 10.375). És possible que aparegui per exemple paraules de la "A " a la "D", i no les posteriors. Prova de modificar les opcions per millorar els resultats de la teva cerca.
LIBROS RELACIONADOS