Cuba A Catalunya: El Llegat Dels Indians PDF

Upgrade6a.es Cuba A Catalunya: El Llegat Dels Indians Image
DESCRIPCIÓN

El libro Cuba A Catalunya: El Llegat Dels Indians en formato PDF. El libro Cuba A Catalunya: El Llegat Dels Indians en formato MOBI. El libro Cuba A Catalunya: El Llegat Dels Indians en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tate Cabre. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

"L'escriptor Josep Pla hauria estat tan prolífic si el seu pare no hagués dilapidat l'herència de l'oncle indi�? Mossèn Cinto hauria escrit L'Atl�ntida si el marquès de Comillas no l'hagués fet sacerdot de la Trasatl�ntica? Què seria de l'obra de Gaudí sense el Park Güell, els cellers Güell, la colònia Güell, el Palau Güell, els pavellons Güell...? Potser el llegat indi� no ha estat prou valorat dins la cultura catalana contempor�nia. Sense ell, certament, ens faltaria un pessic de sal i unes gotetes d'ambrosia, l'accent que el tròpic li concedeix a totes les coses". Cuba a Catalunya, el llegat dels indians est� concebut com la segona part d'una recerca sobre les relacions entre el Principat i la gran de les Antilles. La primera part es va publicar amb el títol Catalunya a Cuba, un amor que fa història (Edicions 62, 2004) i ha obtingut un gran ressò tant a Catalunya com a la perla del Carib.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,38 MB
FECHA
r
AUTOR(A)
Tate Cabre
NOMBRE DEL ARCHIVO
Cuba A Catalunya: El Llegat Dels Indians.pdf
ISBN
9788497913416
DESCARGAR LEER EN LINEA

Llegat indià | La Fura - lafurapenedes.cat

Cuba a Catalunya, el llegat dels indians est concebut com la segona part d'una recerca sobre les relacions entre el Principat i la gran de les Antilles. La primera part es va publicar amb el títol Catalunya a Cuba, un amor que fa història (Edicions 62, 2004) i ha obtingut un gran ressò tant a Catalunya com a la perla del Carib.

Begur rememora el llegat 'americano' amb la Fira d'Indians

"La costa dels indians el llegat dels catalans de Cuba" [diversos articles] reportatge fotogràfic: Tino Soriano. Descobrir Catalunya, núm. 67 (juliol 2003), pàg. 40-97. Enllaç al catàleg. Dossier central de la revista Descobrir Catalunya, que conté diversos articles sobre els indians.
LIBROS RELACIONADOS