Llengua 4 (Projecte Tram) PDF

Upgrade6a.es Llengua 4 (Projecte Tram) Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Llengua 4 (Projecte Tram) con upgrade6a.es. Lea el PDF de Llengua 4 (Projecte Tram) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llengua 4 (Projecte Tram) y otros libros de Vv.aa..

Uns llibres per desenvolupar la competència lingüística dels alumnes en el vessant tant oral com escrit. Els nens i nenes aprendran a escoltar i parlar millor i a llegir i escriure bé. Faran servir la llengua com a instrument per reflexionar sobre el que aprenen i sobre el món que els envolta, per expressar idees i per entendre com funciona el codi. Ampliaran progressivament el seu vocabulari, faran servir les noves tecnologies per aprendre, treballaran valors i exercitaran els seus aprenentatges. Vegeu el material complementari de làrea de llengua.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
7,79 MB
FECHA
2008
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Llengua 4 (Projecte Tram).pdf
ISBN
9788441215603
DESCARGAR LEER EN LINEA

Tram 2.0 Guia Didactica Llengua 4. Enciclopedia Catalana ...

Tram Guia Didactica Llengua 5, libro de Serramia, Lurdes. Editorial: . Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

Projecte Tram 2.0, Llengua Catalana, 4 Educació Primària ...

Tram 2.0 guia didactica llengua 4. , Asensio Company, Gisela, 90,00€. La nova guia didàctica del projecte TRAM 2.0 impresa ofereix una explicació detallada de...
LIBROS RELACIONADOS