La Maisy I En Nil Van Al Dentista (Maisy I Els Amics) PDF

Upgrade6a.es La Maisy I En Nil Van Al Dentista (Maisy I Els Amics) Image
DESCRIPCIÓN

El libro La Maisy I En Nil Van Al Dentista (Maisy I Els Amics) en formato PDF. El libro La Maisy I En Nil Van Al Dentista (Maisy I Els Amics) en formato MOBI. El libro La Maisy I En Nil Van Al Dentista (Maisy I Els Amics) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lucy Cousins. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Quan en Nil sent la seva dent trontollosa, ell també trontolla. Però la Maisy el porta al Dr. Dentsana un dentista molt simpàtic- i de seguida torna a somriure!Una manera divertida densenyar als infants a no témer als dentistes i daprendre que aquesta visita pot ser realment agradable. Per poder aconseguir un somriure sa i bonic a les seves cares.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,75 MB
FECHA
2006
AUTOR(A)
Lucy Cousins
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Maisy I En Nil Van Al Dentista (Maisy I Els Amics).pdf
ISBN
9788484882442
DESCARGAR LEER EN LINEA

Com Hi Aniras, Maisy?. Cousins, Lucy; Cousins,Lucy ...

Fa un dia preciós i la Maisy se:amp;#39;n va d:amp;#39;excursió. Però plantar una tenda no és gens fàcil i la Maisy i els seus amics ho descobreixen ben aviat. Però encaraque aconsegueixin tenir la tenda llesta per a abans que es faci fosc, hi haurà prou lloc per a la Maisy, en Nil, la Tula, la Fl...

La casa de maisy | Lucy Cousins | Libro y ebook

ELS MILLORS AMICS DE LA MAISY de LUCY COUSINS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS