Explorar Catalunya: Excursions Amb Nens De 12 A 16 Anys PDF

Upgrade6a.es Explorar Catalunya: Excursions Amb Nens De 12 A 16 Anys Image
DESCRIPCIÓN

El libro Explorar Catalunya: Excursions Amb Nens De 12 A 16 Anys en formato PDF. El libro Explorar Catalunya: Excursions Amb Nens De 12 A 16 Anys en formato MOBI. El libro Explorar Catalunya: Excursions Amb Nens De 12 A 16 Anys en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Explorar Catalunya proposa un ventall d'excuersions inèdites per recórrer Catalunya amb joves de 12 a 16 anys.80 Descobertes sobre el terreny: Platges, valls, cingles, muntanyes mítiques, indrets amb història... Tots ells propers, coneguts de la majoria o per retrobar i que comparteixen els encants que proporciona la descoberta.80 Itineraris assequibles per poder fer en una jornada o un matí, especialment pensats perquè l'excursió sigui un èxit.Amb tota la informació pràctica. Informació totalment actualirtzada. Horaris de visita, transports, adreces web i bibliografia per als qui volen preparar a fons l'excursió. Una guí útil i amena: Els continguts i la seva estructura en forma de fitxes fan d'aquesta obra la principal referència pràctica per als qui gaudeixen del temps lliure al costat dels joves.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,45 MB
FECHA
2003
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Explorar Catalunya: Excursions Amb Nens De 12 A 16 Anys.pdf
ISBN
9788495571946
DESCARGAR LEER EN LINEA

Campus Bàsquet Sports for you - El Collell

Els nens van tota l'estona per terra i els més petits s'ho posen tot a la boca, així que és la millor manera de mantenir l'espai net. El rei d'El Cau és una mena de passadís d'uns 20 metres amb un tobogan, joguines, teles per pujar, esglaons, textures... I si teniu nens de 0 a 3 anys, tranquils, hi podeu entrar amb ells.

Excursions amb nens petits -index-

El Jardí Botànic Marimurtra és un jardí esplèndid, tant per les més de 4.000 espècies vegetals que el conformen, com per les vistes de la seva situació privilegiada, damunt d'uns penya-segats en els que podem observar el mar des del principi de la Costa Brava, que comença a Blanes.
LIBROS RELACIONADOS