Avui Per Tu, Demà Per Mi (Lectura Adaptada) PDF

Upgrade6a.es Avui Per Tu, Demà Per Mi (Lectura Adaptada) Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Avui Per Tu, Demà Per Mi (Lectura Adaptada) con upgrade6a.es. Lea el PDF de Avui Per Tu, Demà Per Mi (Lectura Adaptada) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Avui Per Tu, Demà Per Mi (Lectura Adaptada) y otros libros de Gemma Tribo Traveria.

A l'hospital de campanya organitzat a la seva masia, la mare d'en Miquel va conèixer un soldat franquista ferit: en Joaquim Vidal, de Salou. Durant aquests mesos ella el va protegir i el va ajudar a curar-se. En Joaquim Vidal estava molt agraït. Els pares d'en Miquel van pensar que podrien fer un pacte per ajudar-se mútuament si fos necessari.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,51 MB
FECHA
2017
AUTOR(A)
Gemma Tribo Traveria
NOMBRE DEL ARCHIVO
Avui Per Tu, Demà Per Mi (Lectura Adaptada).pdf
ISBN
9788494704239
DESCARGAR LEER EN LINEA

Llengua 4 guia didàctica

Per a organitzar el treball de la unitat i poder adaptar els objectius, els continguts, les competències bàsiques i els criteris d'avaluació al vostre grup classe, disposeu de la programació en format de text o en PDF. L'escenari d'aquesta unitat està relacionat amb l'estudi del passat i amb l'expressió de sensacions i emocions.

PDF Contes I Textos Per a La Pregària I La Reflexió

Em va fer sortir per la porta del nord, em va conduir per fora fins a l'exterior de la porta que mira a l'orient, i vaig veure que l'aigua rajava del costat dret. Aquell home s'encaminà cap a l'orient amb un cordó a la mà, amidà mil colzades, i em va fer travessar el rierol: l'aigua m'arribava als turmells.
LIBROS RELACIONADOS