Marc Europeu Comu De Referencia Per A Les Llengues: Aprendre, Ens Enyar, Avaluar PDF

Upgrade6a.es Marc Europeu Comu De Referencia Per A Les Llengues: Aprendre, Ens Enyar, Avaluar Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Marc Europeu Comu De Referencia Per A Les Llengues: Aprendre, Ens Enyar, Avaluar con upgrade6a.es. Lea el PDF de Marc Europeu Comu De Referencia Per A Les Llengues: Aprendre, Ens Enyar, Avaluar en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Marc Europeu Comu De Referencia Per A Les Llengues: Aprendre, Ens Enyar, Avaluar y otros libros de Vv.aa..

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,67 MB
FECHA
2003
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Marc Europeu Comu De Referencia Per A Les Llengues: Aprendre, Ens Enyar, Avaluar.pdf
ISBN
9788439361596
DESCARGAR LEER EN LINEA

l'univers de les llengües

itineraris d'aprenentatge - llengua catalana - nivell intermedi. Imprimeix . El material d'autoaprenentatge de llengua catalana que presentem a continuació va adreçat a l'alumnat que vol adquirir els coneixements lingüístics corresponents al nivell intermedi, equivalent al nivell B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengues: aprendre, ensenyar, avaluar.

l'univers de les llengües

forma general per a tot Europa durant la realització de l'Any Europeu de les llengües en 2001. EL PEL està estretament relacionat amb el Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües: aprendre, ensenyar i avaluar. Cada país ha realitzat i validat el seu propi model de Portfolio.
LIBROS RELACIONADOS