Els Lladregots D'almoines PDF

Upgrade6a.es Els Lladregots D'almoines Image
DESCRIPCIÓN

El libro Els Lladregots D'almoines en formato PDF. El libro Els Lladregots D'almoines en formato MOBI. El libro Els Lladregots D'almoines en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Maria Tubau Gallinat. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Es tracta d'un thriller històric costumista, ambientat des l'any 1920 fins al 1977. El protagonista és fill d'immigrants murcians que arriben a Catalunya durant la segona dècada del segle XX. El noi dotat d'una immensa ambició, avant-posa per sobre de tot i de qualsevol circumstància, aplegar a esdevenir membre destacat de la burgesia catalana.La trama es desenvolupa en les localitats de Múrcia, Barcelona, Hospitalet, Sevilla, 'Fageda' i Sitges.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,93 MB
FECHA
none
AUTOR(A)
Josep Maria Tubau Gallinat
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Lladregots D'almoines.pdf
ISBN
none
DESCARGAR LEER EN LINEA

Història | Ajuntament d'Almoines

Ajuntament d'Almoines, Almoines. 1251 Me gusta. Organización gubernamental. MOMENT DE SOLIDARITAT 🤝 🔹 Des de l'Ajuntament estem prenent mesures per ajudar als que més ho necessiten i ens esforcem en què tot estiga aparentment normal dins de la situació en la qual ens trobem. Estem ultimant una partida econòmica que en breu anunciarem.

La Biblioteca Santiago Rusiñol estrena instalaciones ...

Editat per Letrame, Josep Maria Tubau Gallinat ens presenta una novel·la que llegireu amb avidesa. La història d'un jove murcià que, a principi de segle, arriba a Catalunya amb la seva parella per a guanyar-se la vida amb les obres del metro, i acaba, dècades més tard, convertit en un rellevant membre de la burgesia, barreja molts elements del thriller i de la novel·la històrica per a ...
LIBROS RELACIONADOS