Ja N Hi Ha Prou! PDF

Upgrade6a.es Ja N Hi Ha Prou! Image
DESCRIPCIÓN

El libro Ja N Hi Ha Prou! en formato PDF. El libro Ja N Hi Ha Prou! en formato MOBI. El libro Ja N Hi Ha Prou! en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Folch-pla I Guimara. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Josep Folch-Pla i Guimarà (1936) ens explica la postguerra i la vida familiar i laboral d’un Tenedor de Llibres, alhora que reflexiona sobre el perquè de tot plegat, de la família, de la feina i del país.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
4,39 MB
FECHA
2017
AUTOR(A)
Josep Folch-pla I Guimara
NOMBRE DEL ARCHIVO
Ja N Hi Ha Prou!.pdf
ISBN
9788494679377
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF La Ugt Fa Una Crida a La Vaga Per La Igualtat El 8 De Març ...

JA N'HI HA PROU de buscar l'enfrontament entre companys! JA N'HI HA PROU de la "gestió eficient de la plantilla"! JA N'HI HA PROU de denegar permisos i vacances! JA N'HI HA PROU d'obligar a fer canvis de serveis! JA N'HI HA PROU d'explotar i sobrecarregar de treball a la plantilla!

PDF La Ugt Fa Una Crida a La Vaga Per La Igualtat El 8 De Març ...

Ja n'hi ha prou de potinejar en política educativa, no? ... Tanquin el ministeri d'educació, en general, fa més nosa que servei. És que no han acabat de modificar una llei que ja veiem com esmolen els sabres els de l'oposició; d'aquí a un temps, tornem-hi! Ja està! Prou! Gràcies pels seus reiterats intents, però fins aquí!
LIBROS RELACIONADOS