Deserts PDF

Upgrade6a.es Deserts Image
DESCRIPCIÓN

El libro Deserts en formato PDF. El libro Deserts en formato MOBI. El libro Deserts en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Silvestre Vilaplana. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Deserts, a través de la mirada d’un emigrant i de la seua caravana camí de la terra promesa del primer món, permet reflexionar sobre les misèries i els horrors que els homes provoquen. El protagonista mostra un desert físic que travessa camí d’un món suposadament feliç i, alhora, un desert interior que desvetlla la buidor que acompanya al personatge i també a cadascun de nosaltres.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,97 MB
FECHA
2005
AUTOR(A)
Silvestre Vilaplana
NOMBRE DEL ARCHIVO
Deserts.pdf
ISBN
9788497951760
DESCARGAR LEER EN LINEA

Desert Facts For Kids | Desert Facts For Kids | DK Find Out

The largest deserts in the world have been mentioned below. 10. Great Basin Desert - 190,000 Square Miles. The Great Basin Desert is the largest desert in the United States of America and the 10th biggest one in the world. It covers an area of about 190,000 square miles.

Desert - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

A tots els deserts polars els sòls estan glaçats fins fondàries de centenars de metres. La microflora dels sòls dels deserts polars la constitueixen principalment fongs actinomicets, bacteris no esporiformes i algues blaves. Entre els invertebrats es troben nematodes, Enchytraideae, col·lèmbols i larves de Chironomidae.
LIBROS RELACIONADOS