La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades PDF

Upgrade6a.es La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades en tu teléfono, tableta o navegador!

Aquest volum és la continuació del llibre Rojals: un poble, un terme, una gent, publicat l’any 2001. A La vida tradicional a les Muntanyes de Prades hi trobareu un recull on queda reflectit com era la vida en aquell Rojals, així com en la resta de pobles d’aquestes muntanyes: com eren les feines al camp, al bosc, a la mina; els estris i eines que empraven; qui eren els bandolers més populars; com eren les cases i el seu mobiliari; què menjaven; com es guarien les petites malalties i quins eren els remeis; els jocs, les rondalles, les cançons... Fem així un petit homenatge als homes i dones dels pobles de les Muntanyes de Prades. Aquestes són les seves i les nostres arrels.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,45 MB
FECHA
2003
AUTOR(A)
Josep Insa
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades.pdf
ISBN
9788496035638
DESCARGAR LEER EN LINEA

Amazon.fr - La vida tradicional a les Muntanyes de Prades ...

Situat a l'Espai d'Interès Natural de les Muntanyes de Prades, el Xalet de Prades és un aparthotel rural format per un conjunt de cases de fusta i una gran casa rural. Un retir familiar submergit enmig de la naturalesa on poder realitzar qualsevol activitat a l'aire lliure.

Top rutas de a pie en Prades, Catalunya (España) | Wikiloc

Terres d'aigua Domingo Poy, Joan B. Manyà, Manuel Pérez Bonfill, Jesús Massip, Gerard Vergés, Zoraida Burgos, Carme Meix, Manel Ollé Albiol, Josep Ramon Roig, Vicent Pellic
LIBROS RELACIONADOS