La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades PDF

Upgrade6a.es La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades con upgrade6a.es. Lea el PDF de La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades y otros libros de Josep Insa.

Aquest volum és la continuació del llibre Rojals: un poble, un terme, una gent, publicat l’any 2001. A La vida tradicional a les Muntanyes de Prades hi trobareu un recull on queda reflectit com era la vida en aquell Rojals, així com en la resta de pobles d’aquestes muntanyes: com eren les feines al camp, al bosc, a la mina; els estris i eines que empraven; qui eren els bandolers més populars; com eren les cases i el seu mobiliari; què menjaven; com es guarien les petites malalties i quins eren els remeis; els jocs, les rondalles, les cançons... Fem així un petit homenatge als homes i dones dels pobles de les Muntanyes de Prades. Aquestes són les seves i les nostres arrels.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,46 MB
FECHA
2003
AUTOR(A)
Josep Insa
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Vida Tradicional A Les Muntanyes De Prades.pdf
ISBN
9788496035638
DESCARGAR LEER EN LINEA

La vida tradicional a les Muntanyes de Prades

Cornudella de Montsant, 964 hab. a 533 m, al sudoeste, en el valle que separa las montañas de Prades del Montsant, rodeada de barrancos y en la cola del embalse de Ciurana.Por aquí pasa el GR-174.Al este de los escarpes de San Juan o Cingles de Sant Joan, que pertenecen al Montsant y culminan a 1.163 m en la Roca Corbatera, con un desnivel de más de 300 m.

www.cossetania.com

Turisme familiar a les Muntanyes de Prades divendres 20 desembre, 2019 Monestir de Poblet, el Paratge Natural de Poblet, les Coves de l'Espluga, el Museu de la Vida Rural i el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet, a més de les múltiples activitats derivades d'aquests recursos i pensades per a fer amb família .
LIBROS RELACIONADOS