La Literatura D Olga Xirinacs PDF

Upgrade6a.es La Literatura D Olga Xirinacs Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de La Literatura D Olga Xirinacs con upgrade6a.es. Lea el PDF de La Literatura D Olga Xirinacs en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Literatura D Olga Xirinacs y otros libros de Vv.aa..

Olga Xirinacs, tarragonina, és actualment l'escriptora més important que queda després de la mort de Montserrat Abelló i de Joana Raspall. Ha tingut tots els premis possibles i els seus llibres adreçats a geht jove han estat molt venuts.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,71 MB
FECHA
2015
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Literatura D Olga Xirinacs.pdf
ISBN
9788498837223
DESCARGAR LEER EN LINEA

olga xirinacs - Iberlibro

La escritora Olga Xirinacs Díaz nació en el año 1936 en la ciudad de Tarragona, en la comunidad catalana. Es también profesora de piano. Es autora de un gran número de obras literarias, tanto en prosa como en verso, y ha escrito además muchos libros dedicados al público infantil y juvenil.

La literatura d'olga xirinacs (Tapa blanda) · Libros · El ...

Olga Xirinacs Díaz va néixer a Tarragona l'11 de maig de 1936. Aquest 2016 celebra el seu 80è aniversari i veu la llum el seu darrer llibre, La crisi dels vuitanta (Editorial Meteora).Amb una prosa directa, sincera i sense concessions, l'escriptora afronta el repte del temps que passa i que es passeja incansable per les pàgines del seu assaig.
LIBROS RELACIONADOS