Pla D Accio Tutorial A La Urv (Universitat Rovira I Virgili) PDF

Upgrade6a.es Pla D Accio Tutorial A La Urv (Universitat Rovira I Virgili) Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Pla D Accio Tutorial A La Urv (Universitat Rovira I Virgili) con upgrade6a.es. Lea el PDF de Pla D Accio Tutorial A La Urv (Universitat Rovira I Virgili) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pla D Accio Tutorial A La Urv (Universitat Rovira I Virgili) y otros libros de Vv.aa..

El PAT defineix les accions que es portaran a terme per facilitar un seguiment i orientació de l'estudiant al llarg dels seus estudis universitaris. Neix com una de les accions derivades del desplegament del Pla Estratègic de Docència de la URV (PLED, a partir d'ara). El PLED és un document genèric i consensuat de la millora docent guiat pels pincipis que inspiren la denominada harmonització europea. La URV planteja la necessitat que cada centre concentri un PAT de centre; en aquest centit PAT URV ha de facilitar un marc general que permeti les concrecions necessàries fruit de les característiques de cada centre. El PAT defineix les accions que es portaran a terme per facilitar un seguiment i orientació de l'estudiant al llarg dels seus estudis universitaris. Neix com una acció derivada del desplegament del Pla Estratègic de Docència. En aquest sentit PAT URV ha de facilitar un marc general que permeti les concrecions necessàries fruit de les característiques de cada centre.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,58 MB
FECHA
2010
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Pla D Accio Tutorial A La Urv (Universitat Rovira I Virgili).pdf
ISBN
9788484241744
DESCARGAR LEER EN LINEA

Pla D'Accio Tutorial De La Urv / Plan De Accion Tutorial ...

S'han ajornat o cancel·lat les fires d'orientació universtària que havien de tenir lloc al mes de març. Segueix les xarxes socials de la URV per estar al dia de les novetats. L'Oficina de l'Estudiant segueix oberta en línia, per telèfon i ara també via skype! Que res t'aturi! El futur és teu a la URV!

URV - Facultat d'Economia i Empresa - Universitat Rovira i ...

Contacteu Facultat de Ciències Jurídiques. Oficina de Suport al Deganat Av. Catalunya, 35, 1a planta Edifici D1 43002 Tarragona [email protected] Telèfon: 977 55 83 98. Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Catalunya
LIBROS RELACIONADOS