Qui Te Rao? El Permanent Debat Dialectic En L Educacio PDF

Upgrade6a.es Qui Te Rao? El Permanent Debat Dialectic En L Educacio Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de Qui Te Rao? El Permanent Debat Dialectic En L Educacio en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de Qui Te Rao? El Permanent Debat Dialectic En L Educacio en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Qui Te Rao? El Permanent Debat Dialectic En L Educacio en tu teléfono, tableta o navegador!

Aquesta obra està estructurada en forma de diàleg entre dos suposats professionals de l’educació, els quals encarnen dues posicions que, en cadascun dels temes tractats, es podrien considerar antagòniques. No és una tradició arrelada entre nosaltres els debats públics entre els qui no pensen igual, de manera que, sense escoltar els arguments aliens tothom es creu en possessió de la veritat absoluta. La realitat, però, és que si la veritat existeix està molt repartida. Afegim que aquests diàlegs se situen en un marc de plena democràcia social, on les idees són defensables sempre que no vulnerin els drets bàsics de la persona. Els temes tractats són sens dubte objecte de preocupació cabdal en aquests temps històrics i en el nostre context immediat. Per això, l’autor desitja que les pàgines següents siguin un ajut per posar a prova els propis criteris respecte a la complexitat dels fets educatius, i ajudin a comprendre millor els posicionaments dels qui pensen diferent d’un mateix. 

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,11 MB
FECHA
2008
AUTOR(A)
Jaume Sarramona
NOMBRE DEL ARCHIVO
Qui Te Rao? El Permanent Debat Dialectic En L Educacio.pdf
ISBN
9788497914109
DESCARGAR LEER EN LINEA

Guía del profesor D. Orientación educativa - educaweb.com

Libros y capítulos de libros - "Las competencias básicas y su incidencia en el currículum" García Cortés, F. (comp.): El informe PISA 2003: un enfoque constructivo. Santillana, Aula XXI, México, 2005, p.p. 55-71. - Debate sobre la educación, Editorial Paidós, Barcelona, 2006. - Qui té raó? El permanent debat dialèctic en l ...

SARRAMONA, JAUME Autor - Unilibro

De la passió a l'emoció: Fonaments per a l'educació emocional Temps d'Educació, 52, p. 253-267 (2017) Universitat de Barcelona 255 Jason i els argonautes van passar per una infinitat d'aventures, posant en risc les se-ves vides fins aconseguir el Velló d'Or, que era un dels bens més preuats de l'Antiguitat.
LIBROS RELACIONADOS