L Art D Estimar PDF

Upgrade6a.es L Art D Estimar Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de L Art D Estimar con upgrade6a.es. Lea el PDF de L Art D Estimar en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Art D Estimar y otros libros de Erich Fromm.

La profunditat i la sensatesa de les seves reflexions fan que mantingui plenament la seva vigència.¿L'amor és un art o bé és una mera sensació plaent i agradable i experimentar-la és una qüestió d'atzar? Aquesta és la pregunta que ens formula Erich Fromm en començar el seu assaig per acabar demostrant que en realitat l'amor és un art, una habilitat que requereix coneixement, gosadia i esforç. 

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,19 MB
FECHA
2012
AUTOR(A)
Erich Fromm
NOMBRE DEL ARCHIVO
L Art D Estimar.pdf
ISBN
9788499304946
DESCARGAR LEER EN LINEA

l'art d'estimar - erich fromm - edicions 62 197 - Comprar ...

Molta gent és incapaç d'estimar al nivell que realmente importa: un amor madur, fruit de l'autoconeixement, la valentia i l'esforç. Com qualsevol altre art, o habilitat, l'amor exigeix pràctica i concentración i coneixement.

L´art d´estimar - Ovidi, OVIDIO NASÓN, PUBLIO -5% en ...

Per a l'home modern és tan difícil de practicar la paciència com l'autoconcentració i la disciplina. Qui aspiri a esdevenir un mestre en l'art d'estimar ha de començar practicant la disciplina, la concentració i la pràctica a través de cada fase de la seva vida.
LIBROS RELACIONADOS