Els Meus Primers Haikus PDF

Upgrade6a.es Els Meus Primers Haikus Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Els Meus Primers Haikus con upgrade6a.es. Lea el PDF de Els Meus Primers Haikus en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Meus Primers Haikus y otros libros de Nuria Alberti, Merce Gali.

Primer llibre d'haikús per a nadons. Llibre d'alt valor artístic, que combina un format ideal per a la manupulació per als petits lectors amb el contingut poètic.Conte infantil, per als més petits de la casa (infants de 0-4 anys), amb set propostes poètiques en forma d'haikú. Una primera experiència d'haikús per a nadons, tots ells relacionats amb hàbits dels més petits, com anar a la platja, la pluja, saltar sobre els bassals, jugar amb cotxes o fer una banyera. Amb porposta il·lustrada per la Mercè Galí.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,64 MB
FECHA
2017
AUTOR(A)
Nuria Alberti, Merce Gali
NOMBRE DEL ARCHIVO
Els Meus Primers Haikus.pdf
ISBN
9788494634611
DESCARGAR LEER EN LINEA

Els Meus Primers Haikús, Albertí Martínez De Velasco, N ...

El autor de Els meus primers Haikús, con isbn 978-84-946346-1-1, es Núria Albertí, las ilustraciones de este libro son de Mercè Galí Saranau, esta publicación tiene catorce páginas.

Els Meus Primers Haikús. Albertí Martínez De Velasco ...

els meus primers haikus Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.
LIBROS RELACIONADOS