Petita Princesa: Jocs Al Castell (Quadern Dactivitats) PDF

Upgrade6a.es Petita Princesa: Jocs Al Castell (Quadern Dactivitats) Image
DESCRIPCIÓN

El libro Petita Princesa: Jocs Al Castell (Quadern Dactivitats) en formato PDF. El libro Petita Princesa: Jocs Al Castell (Quadern Dactivitats) en formato MOBI. El libro Petita Princesa: Jocs Al Castell (Quadern Dactivitats) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tony Ross. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Els jocs de la Petita Princesa. Pàgines per pintar, per jugar, amb sopa de lletres... i amb fitxes per poder jugar amb el joc de les pàgines centrals. Una diversió per als més menuts i per a tota la família. Autor: Tony Ross (Londres, 1938) va estudiar il·lustració i sempre s'ha dedicat a aquesta professió, treballant amb els millors autors anglesos. En l'actualitat és professor d'il·lustració i s´ha convertit en un dels autors i il·lustradors més prestigiosos d´Europa.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
6,47 MB
FECHA
2010
AUTOR(A)
Tony Ross
NOMBRE DEL ARCHIVO
Petita Princesa: Jocs Al Castell (Quadern Dactivitats).pdf
ISBN
9788424633691
DESCARGAR LEER EN LINEA

Activitats alumnes - XTEC

Joc de taules de multiplicar. Repassar les taules de multiplicar amb Mr. Pi. Escriu els resultats. Escriu les respostes. Escriu les respostes. Taules al castell. Taules amb gelats. Tria la resposta correcta. El príncep i la princesa. Pica la resposta. Encerta la diana. Taules ala moda. Rentar el cotxe amb les taules. Els arbres de les taules:

Fira de Sant Miquel d'Hostalric, la Selva - Socpetit.cat

Compra el llibre LLIBRE DE JOCS - EL PETIT DRAC COCO I EL CASTELL ENCANTAT. SIEGNER, INGO (ISBN: 9788424646783) disponible a la botiga online Llibreria Claret.
LIBROS RELACIONADOS