Una Petita Vida I Altres Narracions PDF

Upgrade6a.es Una Petita Vida I Altres Narracions Image
DESCRIPCIÓN

El libro Una Petita Vida I Altres Narracions en formato PDF. El libro Una Petita Vida I Altres Narracions en formato MOBI. El libro Una Petita Vida I Altres Narracions en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

 Reviso el reguitzell de títols seleccionats i m'adono que no serà fàcil obtenir un conte guanyador. Tots estan ben escrits i tots m'han fet companyia. Els uns amb una austera autoritat, d'altres amb ganes de fer-me giravoltar la xaveta. A qui escriu i, després d'un recorregut meteòric, al final m'enganya, li reconec l'enginy. Si em fa avançar dolçament per paisatges diversos i l'estona em passa entre belleses, mantinc agraïment pel viatge. Si la veu tusta la meva ànima adormida sé que li'n quedaré deutora. A la veu que em fa somriure o xalar li regalaria, mínim, una flor, escriu Maria Barbal al pròleg d'aquesta obra que recull els treballs seleccionats al Premi Vent de Port, 2003.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,18 MB
FECHA
2011
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Una Petita Vida I Altres Narracions.pdf
ISBN
9788497791007
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Contraban i altres narracions de Josep Pla

D'ara endavant, en la feina de bastir il·lusions haurem de comptar amb altres voluntats i ens caldrà prescindir una mica de la nostra; ens fa l'efecte que obrim un parèntesi, que la marxa de la nostra vida queda en suspens i aquest cop de ganivet a les nostres esperances ens fa mesells. "

PDF Contraban i altres narracions de Josep Pla

Comentario: Envío a domicilio. Bon estat general, lleu fregada superf. a coberta post.. EL LLUMI I ALTRES NARRACIONS de LLORENÇ VILLALONGA. Barcelona, 1968. EDICIONS 62 (Antologia Catalana, 47) Rustica. 109 pp. 18 cm. 1a edició.
LIBROS RELACIONADOS