Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) PDF

Upgrade6a.es Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) Image
DESCRIPCIÓN

El libro Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) en formato PDF. El libro Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) en formato MOBI. El libro Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Aquest volum de Qüestionaris per a la preparació de les proves selectives d’accés al Cos d’Administratiu/va de l’Institut Català de la Salut respon a a les necessitats d’estudi dels aspirants segons el programa oficial, publicat mitjançant anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 5369 de 29/04/09). Per ajudar-li en aquesta tasca i facilitar l’aprenentatge, aquest llibre ofereix diferents tipus d’exercicis, tots ells basats en el contingut de l’esmentat programa: test de temes, test parcials i test d’examen, amb un total de 1525 preguntes que cobreixen totes les matèries.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,47 MB
FECHA
2009
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ).pdf
ISBN
9788498188851
DESCARGAR LEER EN LINEA

Administratiu/Va De L´Institut Català De La Salut. Test ...

ADMINISTRATIU/VA INSTITUT CATALA DE LA SALUT. QÜESTIONARIS (3 VOL ) de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Qüestionaris Administratiu-va Institut Català de la Salut

ADMINISTRATIU/VA. TEMARI 1 de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.
LIBROS RELACIONADOS