Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) PDF

Upgrade6a.es Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) con upgrade6a.es. Lea el PDF de Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ) y otros libros de Vv.aa..

Aquest volum de Qüestionaris per a la preparació de les proves selectives d’accés al Cos d’Administratiu/va de l’Institut Català de la Salut respon a a les necessitats d’estudi dels aspirants segons el programa oficial, publicat mitjançant anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 5369 de 29/04/09). Per ajudar-li en aquesta tasca i facilitar l’aprenentatge, aquest llibre ofereix diferents tipus d’exercicis, tots ells basats en el contingut de l’esmentat programa: test de temes, test parcials i test d’examen, amb un total de 1525 preguntes que cobreixen totes les matèries.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,82 MB
FECHA
2009
AUTOR(A)
Vv.aa.
NOMBRE DEL ARCHIVO
Administratiu/va Institut Catala De La Salut. Qüestionaris (3 Vol ).pdf
ISBN
9788498188851
DESCARGAR LEER EN LINEA

Colección Administratius Institut Català de la Salud - ICS ...

Comprar el libro Qüestionaris Administratiu-va Institut Català de la Salut de Ed. Adams, Adams (9788498188851) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, ... Oposiciones > Oposiciones autonómicas > Libros de Temario de oposiciones para Cataluña > Qüestionaris Administratiu-va Institut Català de la Salut, Ed.

Descargar AudioLibro Administratiu / va de l Institut ...

El importe del curso debe pagarse al contado, como regla general.. Solo se permite el pago en dos plazos en los casos es los que se establece esta opción con la cantidad a abonar en cada uno de los dos plazos. En este caso, si la compra se realiza del 1 al 15 de un determinado mes, el primer plazo se abona en ese momento y el segundo plazo el siguiente mes.
LIBROS RELACIONADOS