Naruto 14 (Catala) PDF

Upgrade6a.es Naruto 14 (Catala) Image
DESCRIPCIÓN

El libro Naruto 14 (Catala) en formato PDF. El libro Naruto 14 (Catala) en formato MOBI. El libro Naruto 14 (Catala) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Masashi Kishimoto. Disfruta leyendo con el sitio web upgrade6a.es.

Naruto és el pitjor estudiant de l’escola de ninges de la seva vila: rebel, indisciplinat i el que treu les notes més baixes; però quan es tracta de lluitar és, sens dubte, el millor guerrer. Posseeix un poder amb el que ningú no sap fins on pot arribar. Un manga divertit i molt espectacular.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,73 MB
FECHA
2012
AUTOR(A)
Masashi Kishimoto
NOMBRE DEL ARCHIVO
Naruto 14 (Catala).pdf
ISBN
9788483572573
DESCARGAR LEER EN LINEA

Naruto: Shippuden subtítulos | 4357 subtítulos

Aqui estem repujant TOTS els episodis de Sailor Moon, els tenim gravats de la televisió (perfectament coordinats) i amb una qualitat molt digne pel pes que tenen (150MB) es baixen en un moment, recomano descarregar-los aquí si voleu tenir tots els episodis ràpidament al vostre ordinador, per guardar-los allà sense que ocupin massa

Naruto 65 -cat- Masashi Kishimoto -5% en libros | FNAC

De fet TVE en el seu circuit en català per Catalunya, va oferir la possibilitat de veure'n alguns dels animes de la seva programació en català (sobretot a "La 2"). I a finals d'aquest mateix any TV3 és posa en acció. * Els animes que porten l'asterisc és per indicar que es troben disponibles en català (be per DVD, streaming, DD).
LIBROS RELACIONADOS