La Princesa I El Pintor PDF

Upgrade6a.es La Princesa I El Pintor Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de La Princesa I El Pintor en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de La Princesa I El Pintor en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Princesa I El Pintor en tu teléfono, tableta o navegador!

La Princesa i el Pintor de Jane Johnson és, sobretot, un llibre educatiu. En aquest sentit, posa el lector més jove en contacte amb lart i, concretament, amb un dels quadres bàsics de la història de la pintura,"Las Meninas", de Diego Velázquez. Duna manera molt amena, introdueix els nens i els joves a un nou món -suposadament inaccessible abans pel fet de no existir llibres dart destinats a un públic infantil des daquest prisma nou, és a dir, el de la pintura i dels seus grans creadors.Els nois i les noies llegeixen un conte, una història damistat i, paral.lelament, aprenen sobre un art que, de no ser així, tractat duna forma senzilla per a una fàcil comprensió, els semblaria molt distant. Les il.lustracions ajuden a identificar els textos i a captar progressivament el rerefons que hi ha en la creació del quadre.El llibre, partícip dun model de llibres didàctics, també juga, tot acomplint lobjectiu de captar i retenir latenció del noi, amb lelement sorpresa i, encara més, amb la incertesa. Què passarà quan la infanta contempli per primera vegada el quadre que li ha pintat Velázquez, un dels grans mestres de la història pictòrica universal? Serà la infanta lautèntica i la gran protagonista del quadre com ella vol?La Princesa i el Pintor conta, per mitjà del text -amb un llenguatge comprensible totalment i accessible per als nens- i dunes il.lustracions molt elaborades, el que hi podia haver -possiblement una història damistat imaginària- rere una de les pintures més famoses del món:"Las Meninas", de Velázquez.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,30 MB
FECHA
2005
AUTOR(A)
Jane Johnson
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Princesa I El Pintor.pdf
ISBN
9788495040237
DESCARGAR LEER EN LINEA

La Princesa Y El Pintor - Johnson, Jane - Ediciones Serres ...

La Princesa y el Pintor = The Princess and the Painter book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers. This charmingly narrated stor...

Princesa y el pintor, la - Leoteca

Mercedes nos recomienda La princesa y el pintor. Mercedes nos recomienda La princesa y el pintor. Skip navigation Sign in. Search. Loading... Close. This video is unavailable.
LIBROS RELACIONADOS