En Un Lloc Anomenat Guerra PDF

Upgrade6a.es En Un Lloc Anomenat Guerra Image
DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de En Un Lloc Anomenat Guerra en formato electrónico. En upgrade6a.es encontrará el libro de En Un Lloc Anomenat Guerra en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee En Un Lloc Anomenat Guerra en tu teléfono, tableta o navegador!

Una guerra llunyana, un país desconegut, un jove periodista que debuta com a corresponsal i un xiquet disposat a fer-li d´intèrpret a l´infern. Més enllà de la guerra, de les necessitats de l´un i de l´altre, de la supervivència del jove i l´afany d´aventura del periodista, el cor i l´amistat s´imposaran a la bogeria.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,88 MB
FECHA
2005
AUTOR(A)
Jordi Sierra I Fabra
NOMBRE DEL ARCHIVO
En Un Lloc Anomenat Guerra.pdf
ISBN
9788481314205
DESCARGAR LEER EN LINEA

En un lloc anomenat guerra - -5% en libros | FNAC

Aquest vídeo és sobre en un lloc anomenat guerra. Pinkfong Baby Shark drinks vending machine toys play! Let's get milk and candy~!

En un lloc anomenat guerra | Jordi Sierra i Fabra

Una guerra llunyana, un país desconegut, un jove periodista que debuta com a corresponsal i un adolescent disposat a fer-li d'intèrpret a l'infern. Més enllà de la guerra, de les necessitats de l'un i de l'altre, de la supervivència del nen i l'afany d'aventura del periodista, el cor i l'amistat s'imposaran a la bogeria. Aquesta és la història d'unes vides al límit en la turbulència ...
LIBROS RELACIONADOS