La Connexio I Els Connectors Perspectiva Oracional I Textual PDF

Upgrade6a.es La Connexio I Els Connectors Perspectiva Oracional I Textual Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de La Connexio I Els Connectors Perspectiva Oracional I Textual con upgrade6a.es. Lea el PDF de La Connexio I Els Connectors Perspectiva Oracional I Textual en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Connexio I Els Connectors Perspectiva Oracional I Textual y otros libros de Maria Josep Cuenca.

Aquesta obra presenta una panoràmica sobre el fenomen de la connexió, un dels mecanismes de cohesió textual que més interès suscita avui en l%u2019àmbit de la lingüística i de l%u2019ensenyament. Contribueix a aclarir i a tractar conjuntament aspectes de la connex ió que sovint es presenten separats, com és la connexió intraoracional en l%u2019oració composta, la connexió extraoracional o textual i els connectors com a marcadors del discurs.El llibre constitueix la integració i l%u2019actualització %u2014amb noves propostes%u2014 de diversos estudis que l%u2019autora ha dut a terme en el camp de l%u2019oració composta i la connexió, tractats amb una gran coherència interna i amb un to comú, adreçat a docents, estudiants i professionals relacionats amb les ciències del llenguatge.

TAMAÑO DEL ARCHIVO
5,49 MB
FECHA
2006
AUTOR(A)
Maria Josep Cuenca
NOMBRE DEL ARCHIVO
La Connexio I Els Connectors Perspectiva Oracional I Textual.pdf
ISBN
9788497661430
DESCARGAR LEER EN LINEA

PDF Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària ...

Perspectiva oracional i textual.Vic, Eumo editorial universitat de vic / Ruth María Lavale Ortiz ; Dobrovol'skij, D. y Piirainen, E. (2005): Figurative Language: Cross-Cultural And Cross-Linguistic Perspectives.

CORE

Información del libro La connexió i els connectors: perspectiva oracional i textual Ir al c ... La connexió i els connectors: perspectiva oracional i textual. Información General. Autores ... Ha sido reseñado en: Cuenca, Mª.J. (2006): La connexió i els connectors. Perspectiva oracional i textual.Vic, Eumo editorial universitat de vic.
LIBROS RELACIONADOS