A D Alumne. El Primer Dia De L Escola D En Deron PDF

Upgrade6a.es A D Alumne. El Primer Dia De L Escola D En Deron Image
DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de A D Alumne. El Primer Dia De L Escola D En Deron con upgrade6a.es. Lea el PDF de A D Alumne. El Primer Dia De L Escola D En Deron en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga A D Alumne. El Primer Dia De L Escola D En Deron y otros libros de Ifeoma Onyefulu.

En aquest llibre de primeres experiències, la mare d’en Deron l’ajuda a preparar-se per anar a la seva escola infantil ghanesa per primera vegada. El primer dia d’escola, en Deron fa moltes coses: coneix la seva mestra i els altres infants, dibuixa, dina i descansa una mica. Quan és hora d’anar a casa, ja té ganes que sigui l’endemà per tornar a jugar amb els seus nous amics!

TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,33 MB
FECHA
2009
AUTOR(A)
Ifeoma Onyefulu
NOMBRE DEL ARCHIVO
A D Alumne. El Primer Dia De L Escola D En Deron.pdf
ISBN
9788484526322
DESCARGAR LEER EN LINEA

Servei d'escolarització-Informació útil

El Departament d'Educació està avaluant el tancament d'escoles a partir de dilluns com a mesura de contenció del coronavirus, segons ha avançat 'La Vanguardia' i han confirmat fonts del Govern a l'ACN. Aquest és un dels escenaris amb el que es treballa però la...

Escola Cascavell | Comunitat d'aprenentatge

Llistat d'espera. Centre sol·licitat en primera opció. Consulta del llistat. En cas de produir-se una vacant, el centre l'oferirà al primer alumne segons l'ordre de la llista. La família ha d'acceptar la plaça en un termini de 24 hores des de que el centre hagi intentat contactar amb ells. En cas contrari, es passa al següent de la llista.
LIBROS RELACIONADOS